Керівник сервісу «MixFood Кропивницький» Дмитро Савранський із братом Євгеном на запрошення екоактивістів, напередодні Дня міста долучилися до прибирання на човні річки Інгул.

MixFood долучився до еко-акції на Інгулі напередодні всесвітнього дня прибирання

Участь в еко-акції, яку провели в центральній частині Кропивницького 18 вересня, також узяли Ірина Бондарова та Валерія Лінчевська.

За дві години вони разом зібрали кілька мішків сміття з річки.

- З травня по вересень нинішнього року це вже третя наша еко-акція на Інгулі. Хотілося б, щоб і комунальні служби міста більше приділяли уваги головній річці Кропивницького, а не чекали допомоги громадських активістів. Тут справа не лише в засміченості побутовими відходами примітивними у своєму розвиткові людьми, а ще й у замуленості Інгулу, його заростанні. Та й сама центральна набережна давно потребує капітальної реконструкції. Хочемо, щоб Інгул став окрасою міста, а не чути від оточуючих «та він же брудний». Дякую дівчатам із «Let's do it Ukraine» за ініціативу з прибирання міста від сміття. Дякую Ірині, яка відгукнулася на прохання і ми, пройшовши двома байдарками, зробили Інгул значно чистішим, - прокоментував Дмитро Савранський.

Цього дня кропивничани прибирали не лише Інгул. Інші активісти прибрали територію на Фортечних Валах.
18 вересня, у Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», мешканці обласного центру робили своє місто чистішим разом із мільйонами активістів зі 24 регіонів Україні та 180 країн світу.

Доставка MixFood робить Кропивницький чистішеДоставка MixFood робить Кропивницький чистіше