Позавчора треба було полювати на мамонтів, щоб поїсти, або збирати листочки та корінці. Вчора доводилося стояти в черзі у супермаркеті, готувати, потім мити посуд. Сьогодні ж Ви можете займатися своєю справою, працювати, творити, а їжу замовляти з доставкою додому та в офіс.

Всеукраїнський сервіс замовлення їжі MIXFOOD у Кропивницькому дозволяє містянам зручно робити замовлення смачних страв із найкращих закладів міста чи оформити будь-які закупки у магазинах, аптеках без націнок, долучаючись до акцій і знижок.

Жителі обласного центру вже десять місяців користуються послугами сервісу всеукраїнської мережі MIXFOOD, до якої крім Кропивницького входять Маріуполь, Полтава, Миколаїв, Кривий Ріг, Кам’янець-Подільський, Новомосковськ, Краматорськ, Нікополь, Фастів, Славута, Конотоп.

Ввічливі кур’єри швидко доставлять продукти з ресторанів, піцерій, кафе, фастфудів, суші-барів, магазинів чи аптек.

Замовити піцу, суші, шашлик, люля-кебаб, стейки, салати, закуски фастфуд і безліч інших смачних страв, можна на сайті, телефонним дзвінком або за допомогою додатку для Android (додаток IOS на етапі затвердження).

Сервіс MIXFOOD зручний для споживача і вигідний кафе-ресторанам, адже останні отримують додаткових клієнтів з мережі internet, однак при цьому не несуть жодних додаткових витрат і ризиків. Клієнти ж отримують змогу замовити їжу та напої з улюбленого закладу з акціями та знижками, замовити закупку продуктів із магазинів, аптечних товарів із доставкою у будь-який куточок міста.

Вартість позицій відповідає меню-ціннику у кафе-ресторані-магазині.

У Кропивницькому через сервіс вже можна замовити страви з 15 закладів - кафе-ресторанів-пабів «Kavkazskiy dvor», «Cчастье», «Verona», «Rozmarin», «Sorrento», «Granat», «Grill Pub», «Бонсай», «Міміно», «Shaurmen», «Senior Doner», «Bitok», з фастфудів «Крила», з онлайн кафе «Шампурок» і навіть привітати рідних, близьких чи колег з допомогою магазину «Даруйте квіти». Список партнерів сервісу регулярно поповнюється і невдовзі до нас приєднаються нові заклади.

скрІншот сайт категорії закладів

Оплата доставки по Кропивницькому складає від 40 гривень, з додатковою доплатою залежно від району міста. Діють і безкоштовні доставки залежно від суми замовлення.

Час виконання залежить від складності приготування і оформлення страви, а також району доставки і в середньому складає 25-45 хв. Час може бути трохи збільшено, якщо замовлення містить велику кількість позицій, або в той момент, коли обраний вами заклад завантажений роботою (свята, іноді вечорами у вихідні). В такому випадку, вас попередять про затримку і замовлення привезуть гарячим, свіжоприготовленим.

Наш прогресивний сервіс забезпечує повний цикл руху замовлення від його оформлення споживачем до адресної доставки кур’єром.

Найперша наша перевага у зручності, адже ми надаємо клієнту доступ, через сайт чи відповідний додаток у смартфоні до широкого вибору закладів, їх меню і цін, де можна порівняти і обрати собі щось до смаку.

 По-друге, сервіс регулярно пропонує смачні акції та знижки. Про них ми інформуємо на нашому сайті та сторінках у соцмережах Facebook, Instagram і Telegram.

 По-третє, сервіс пропонує послугу закупки товарів у магазинах і аптеках.

 По-четверте, ми робимо якісну доставку, адже кожен етап контролюється і оператор супроводжує його від моменту появи замовлення до передачі кур’єром клієнту. При форсмажорних обставинах клієнту про це оперативно повідомляють. У разі виникнення у клієнта претензій до якості доставки чи самої продукції, він має змогу одразу звернутися до оператора чи залишити відгук на сайті.

 Також у замовника є можливість розрахуватися як готівкою з кур’єром, так і безготівковим способом на банківську картку.

 Завдяки злагодженій роботі наших операторів і кур'єрів, доставка їжі здійснюється максимально швидко.

 Кур'єр виконує доставку до дверей без додаткової оплати за це.

 Приготовлені страви транспортують у спеціальних термосумках, що дозволяє максимально зберегти якість і температуру.

 Здійснюються доставки автомобілем, що виключає рухливість і псування продукції при перевезенні.

 Разом з основною доставкою клієнт може замовити напої, продукти і т.д. Кур'єр купить це по шляху до вас. Вартість послуги - 20 грн.

 Процедура оформлення замовлення на сайті максимально зрозуміла та зручна для клієнтів, - розповідає керівник MIXFOOD у Кропивницькому Дмитро Савранський.

Клієнт може обрати швидку доставку, замовити самовивіз або завчасно зробити замовлення за декілька годин чи днів до її виконання.

Наша справа - зробити ваше життя приємніше і зручніше, влаштувати для кожного клієнта невеличке свято. Ми не закликаємо вас сидіти вдома і нікуди не ходити. Доставка не замінить вечір в кафе чи ресторані з приємною людиною або зустріч з друзями в піцерії - тут важливіші атмосфера, почуття, настрій, приємно проведений час.

Але в наш час доставка їжі додому стала зручною і буденною послугою, то чому нею не користуватися?

Захотілося чогось особливого? Раптово прийшли гості? Або просто вирішили влаштувати романтичну вечерю, а виходити нікуди немає бажання і часу - замовте ресторан до себе додому.

Просто обирайте заклад, звідки ви хотіли б замовити, дивіться меню, формуйте замовлення чи телефонуйте:

066 78 000 66

067 78 000 66

Ми залюбки доставимо замовлення в найкоротші терміни, гарячим і апетитним.

А після замовлення чекаємо на ваші відгуки! Якщо сподобалося - рекомендуйте іншим людям заклад, де робили замовлення. Не сподобалося? Пишіть, ми  сприймаємо конструктивну критику. Наші заклади-партнери і ми зацікавлені в ній. Якщо ми допустили помилку і ви повідомили нам про це, ми вживемо заходів щоб її виправити.

Корисні посилання:

Сайт MIXFOOD - https://kropyvnytskyi.mixfood.ua/ua/

Android приложение - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixfood.app

Facebook – mixfood.krop

Instagram – mixfood.krop

Telegram – mixfood.krop

Приєднуйтесь до сервісу MIXFOOD, отримуйте задоволення від швидкої доставки онлайн. Вам буде смачно і ситно!

Довірте доставку Вашої їжі MIXFOOD!